duminică, 13 ianuarie 2008

Intalnire cu trecutul

Ieri mi-am dat intalnire cu trecutul. Probabil din dorinta de a mai simti odata caldura, familiaritatea si lucrurile care ma faceau candva fericita. Apoi mi-am pus intrebarea: sa raman acolo? Poate ar fi o prostie, sau poate nu. De ce de fiecare data cand vrem sa ne refugiem ne legam de vechile noastre obiceiuri? De ce de fiecare data cand facem un lucru nou trebuie sa-l comparam cu ce a fost? Eu una mi-as dori sa invat sa traiesc mai mult in prezent decat o fac acum.

Tu cand ti-ai dat ultima oara intalnire cu trecutul?

8 comentarii:

Bestia spunea...

Momentan, pentru mine trecutul e acelasi lucru cu prezentul, if u know what i mean :> Sper sa depasesc momentul :))))

picaturi de ploaie spunea...

hmmm...acum 2 luni..cam asa..si pot sa zic ca i'am spus the final goodbye trecutului..si acum ma bucur din plin de prezent 8-> so.. un mic sfat...cu cat lasati urmele trecutului in spate si nu'i mai permiteti sa va bantuie..cu atat mai repede veti invata sa profitati de prezent si sa acordati atentie lucrurilor care intradevar merita ;))

ina bixade spunea...

Eu de cind ma stiu traiesc in trecut. Atita timp cit nu-mi afecteaza existenta prezenta:), imi place trecutul...sa-l tot caut:)

nikosita spunea...

joia trecuta in curtea liceului :P a fost emotionant

Marius spunea...

aproape in fiecare zi, din pacate :(

Craiasa zapezii spunea...

daca nu ni-am dat eu intalnire cu el atunci a venit el peste mine...
de cate ori n-am spus LA REVEDERE!trecutului, dar m-a ajuns din urma... cred ca are o viteza in plus fatan de mine.

Anda spunea...

E greu sa inveti sa traiesti in prezent, sa nu mai compari...dar se poate...O faci in momentul in care iti dai seama ca timpul a trecut, ca tot ceea ce era familiar si cald si "al tau" candva, chiar daca poate mai e inca acolo, nu te mai face sa simti la fel, e "altceva"... Ne dam intalnire cu trecutul in fiecare zi, poate...realizand ca e o parte din noi si ca au venit alte si alte vremuri...trecand peste nostalgie cu zambet si peste regrete cu bucurie...

Andrei spunea...

Intr-un vis... viitorul era trecutul...