vineri, 4 aprilie 2008

LuV this summit

Trebuie sa scriu si eu un articol despre aceasta "sarbatoare"... mai ales k nu am putut sa o evit zilele acestea.

Ma urc in masina, ca intotdeauna destinatia Bucuresti Ploiesti 25-27. Am plecat in avans cu o ora, asta k sa fiu sigura ca ajung la timp. Ies eu frumos de pe stradutele din Universitate si ajung la bulevard unde erau vreo 2 sau 3 masini. Aveam senzatia ca lumea stia ceva, ce eu nu stiu, altfel nu-mi explicam de ce era atat de gol. Am facut 15 minute pana pe DN, ceeea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata... si eu care credeam k o sa stau cu orele in trafic. Asa ca lumea ori a lasat masina acasa, ori a plecat la munte, tara, mare etc. Binteles ca nu am fost lasata sa parchez la sosea asa k a trebuit sa ma bag pe niste stradute. Ies din masina si ma indept spre trecerea de pietoni. Acolo un jandarm imi spune:
- Te rog frumos sa ramai pe loc.
- De ce?
- Iti spun eu cand ai voie sa traversezi
- Suuuper
- Este vreo problema?
- A nuu, continuati
Am stat 5 minute k sa ma lase sa traversez. Ajunsa pe aprtea cealalta, ma intampina un alt jandarm
- Domnisoara unde mergeti?
- In cladirea aceea?
- Cu ce scop?
- Acolo lucrez (idiotule)
Am constatat ca era mai greu sa fi pieton decat sofer in momentele acelea.
Pe la ora 4 dupamiaza am o deplasare, insa la intoarcere momentul coincidea cu venirea presedintelui Bush. Bun, ma dau jos din masina si o iau pe jos de la OMV-ul de pe Bulevardul Aerogarii (parca), pana ajung iar la minunata intersectie. De data asta cand am incarcat sa o iau pe trotuar, m-a fluierat toata intersectia, iar un jandarm mi-a spus sa o iau prin spate. Minunat, trebuia sa ocolesc.
Vine si momentul sosirii, noi eram toti afra.... mare bucurie k ne-a facut cu mana! Era sinistru dak te uitai in jur .... vedeai numai uniforme si arme.

Urmatoarele zile au fost ok, aceeasi problema cu traversatul, insa traficul a fost cum nu se putea de lejer. Era mai greu daca doreai sa ceri o informatie unui politist in legatura cu rutele ocolitoare deorece primeai ca raspuns:
- Nu stiu sa va spun, pentru ca nu sunt din Bucuresti
Ma gandesc ca aceste organe de politie erau lasate dimineata in intersesctie si apoi adunate seara. Realizati ce se intampla daca atunci nu le iesea numaratoarea... se apucau sa caute politisti rataciti.
Oriunde mergeam trebuia sa aud ceva de prima doamna, colona oficiala etc... dar a fost mai bine decat ma asteptam eu... de alte incidente nu am auzit!

10 comentarii:

RAdoO spunea...

mie mi-a facut cu mana Bush..:D

Marcel spunea...

:)) Stiti fazele din desene animate sau filme cand vrei sa intri pe o usa si se inchide, apoi fugi la urmatoarea... se inchide si aia... si alata si alta... de fiecare data cand ajungi in fata ei? Asta mi s-a intamplat cand sa traversez culoarul pe unde trecea vodka si cu whiskey-ul...
Dar in rest e ok, se circula mult mai bine!
:*

Anonim spunea...

eu sunt mai "norocos", am amigdalita si stau in casa. yey! recomandati-mi filme :-w

kosmin spunea...

Era bine daca iti luai liber si plecai la munte pe undeva...

dacu spunea...

s-a terminat si summitul...
nu o sa mai vorbeasca baietii in uniforme cu tine :)

Alex spunea...

mai-mai , ce rai suntem :))
oricum, bine ca s-a terminat...

KamZara spunea...

Mai bine ca n-am avut masina zilele astea, ca la cat stiu eu Bucurestiul, sigur nimeream pe unde nu trebuia, ma luau baietii in uniforme pe sus cu tot cu masina :))

o picătură spunea...

acelaşi summit, acelaşi trafic şi se pare că şi aceeaşi destinaţie. :) am eu o bănuială, dar cred că tre să mai cercetez :D

ionut.m spunea...

De summit-ul asta cred ca cel mai stresant a fost tocmai pentru baietii in uniforme, care am auzit ca au avut mult de furca cu tinerii pusi pe glume.
Una peste alta, strazile parca au fost putin mai curate, traficul mult mai lejer decat ne asteptam, asa ca bine ca s-a terminat...

Ionut spunea...

In Constanta a fost mai lejer, politia ne directina cu 50 de metrii in spatele b-dului Tomis, pozitia perfecta de unde am impartit toata ziua rosii si oua, pt simpatizantii presedintelui "Dabaliu si ceva" , care abia asteptau sa deschida geamul pt a le face cu mana ;) :D